Aiga> Faʻatau> Paipette Fesoasoani> Lautele PIpette Fesoasoani> 1000UUL PIPTTTE FORTER MOTU
1000UUL PIPTTTE FORTER MOTU
1000UUL PIPTTTE FORTER MOTU
1000UUL PIPTTTE FORTER MOTU
1000UUL PIPTTTE FORTER MOTU

1000UUL PIPTTTE FORTER MOTU

Get Latest Price
Totogi totogi:T/T,Paypal
Incoterm:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Port:Shanghai Port
Oloa Uiga

Faataʻitaʻiga No.1000ul

FaailogaYongye pe masani

Lagolago TulagaOEM, ODM

SterileYes

CertificationCe

DisposableDisposable

Reactant StateSolid

MaterialMedical Grade Polypropylene (Pp)

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Box
Ituaiga afifi : 96pcs / Pusa, 50box / atigipusa
Ata Faʻataʻitaʻiga :
Tatalo :
Eppendorf 1000ouls Pipettte Fesoasoani
Eppendorf 1000UL MOPS
Faamatalaga o oloa

Vaega:

Paitttte fesoasoani, atoatoa faʻamatalaga, mea lelei, tumau. Maualuga manino, Lapala Faʻalauiloa, maualuga-glogn i totonu, maualuga le vevela ma le maualuga o le malosi, anti-drop, turti-hinding. Polypropylene mea, manino foliga. O le DENSLEME o le 0.89 ~ 0.91G / cm3, afi, o le liusuavai manatu o le 165 ° C, ma e solomuli i le 155 ° C. O le faʻagaioiga o le vevela o le -30 ~ 140 ° C. E mafai ona teteʻe i le tino o Acad, Alkali, masima fofo ma eseese itupa o loʻo i lalo o le 80 ° C, ma e mafai ona faʻaleagaina i lalo o le vevela vevela ma le tausamiga. O aupito a le matou aiga e mafiafia le mafiafia o le puipui ma manino mamanu, lea e talafeagai mo le pipingting matauina. O mea e puipuia ai le siosiomaga mea, puipuia le siosiomaga o le siosiomaga siosiomaga.


Yongyuue fomaʻi o se gaosi oloa o faʻapitoa o le labratory aboumtables tuʻufaʻatasia r & d ma faʻatau. Eseese o oloa, lelei mautinoa. Punavai o oloa, malosi gaosi. Tausaga o taotoga, faatuatuaina lelei. O fomaʻi o Yengey o le Yongy o le Yongy o loʻo i luga o le falefeʻau o mea faigaluega, atoa faʻapitoa, faʻapitoa oloa, ma nofoaga faʻatauvaʻa. Lagolago Faʻalapotopotoga Faʻavae, Le tele o Tausaga o Atinaʻe o le Assisi, tasi-teʻa le taofia. E leai se tagata malaga e faia le eseesega, o le taumafaina e faigofie, ma e sili ona faʻatuatuaina lelei le uiga.

O e atuatuvale i le filifiliga? Filifili Yonngya Systee, ia te popole e leai se totogi pe a uma ona faatau atu.


1000ul Pipette Filter Tips


Laboratory Universal Green 1000ul Pipette Tips

Faapilea o le Kamupani


Tausaga a le Yonging Smoent (Kunhan) Co., Ltd. O le Asset Enterprines Corporation R & D, faʻataulaitu o masini faʻafomaʻi (ITD i faiga fomaʻi. O le kamupani o loʻo i ai i le maualuga-Tepa o Kanshan City, Jiangenu Itumalo, ufiufi se nofoaga e toetoe o 20,000 sikuea mita.
O loʻo i ai i le kamupani atinae tutoʻatasi oloa atinae, suia i vaega o oloa, ma faʻamaeʻaina oloa gaosiga o faʻaaogaina atoatoa-faʻagasologa atoatoa-faʻagasologa; E i ai le tutoʻatasi o suʻesuʻega ma atinaʻe tuufaatasi, ma ei ai lona tutoʻatasi o le microbioloty Labbioloty Laboratory ma faʻamalositino ma le vailaʻau oona; O le gaosiga o galuega e fausia ma le 5000 sikuea mita ma 100,000 tulaga o loʻo faʻaogaina i le toeitiiti atoa le 40 masini otometi.
Ua pasi le IO134885: 2016 Lelei o Fuafuaga Faʻatatau, ma o oloa ua pasia le EU C.A.
Tausaga a le Yongya o le tekonolosi o le "Tausia o le Tagata o le Soifua Maloloina" Pe o lona manatu muamua ma "faʻaleleia lelei le olaga" o lana misiona. Faʻafetaia i le vaega sili ona taua o le "tausiga mo le ola, soifua maloloina faʻale-soifua maloloina; faʻafoʻi i le sosaiete, aganuu i le tele o tagata faigaluega ma le soifua maloloina. . Yonngy System o lau paga agavaa mo le talitonuina.








Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu