Aiga> Faʻatau> Svepia Search pusa> Sulu suega pusa> Insutza vave suega suega pusa
Insutza vave suega suega pusa
Insutza vave suega suega pusa
Insutza vave suega suega pusa
Insutza vave suega suega pusa
Insutza vave suega suega pusa

Insutza vave suega suega pusa

Get Latest Price
Totogi totogi:T/T,Paypal
Incoterm:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Felauaiga:Ocean,Land,Air,Express
Port:Shanghai Port
Oloa Uiga

Faataʻitaʻiga No.YYIVD 03

FaailogaYongyae po o le masani

Nofoaga AmatagaSaina

FormatCassette

ClassificationBiological Diagnostics

TypeBiochemistry Analyzer

NameFlu Influenza A B Diagnostic Test Kit

Read Time10-15 Minutes

Power SourceManual

Instrument ClassificationIVDD class A

Storage2ºC~30ºC

Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Carton
Ituaiga afifi : atigipusa, tasi afifi
Ata Faʻataʻitaʻiga :
Tatalo :
Faamatalaga o oloa

Ornanza e matua pipisi. E ui o loʻo aoga i le taimi nei le toleniina o togafitiga faʻa-talaʻaga ma le tele o faʻaaliga, faʻaleleia atili o le le puipuia, ma le faʻaititia o siama e tatau ona puipuia lelei le soifua maloloina o le tagata. Na o tagata matutua e tatau ona totogi faʻapitoa i le mea moni o le taua o le siama e mafai ona mafua ai se faiga faʻasoesa i se auala. Afai e faʻaosofia ai faʻafitauli (pei o le maʻi suka, o faʻamaʻi faʻamaʻi, o le a faʻateleina ai le faigata o togafitiga, ma faʻateleina ai le vaitaimi o tagata gasegase o tagata gasegase.


Svepia Search pusa

E lua ituaiga autu o le siama a Vinus argige Regigen Roadware Metotia, na o le tuʻusaʻo o le faʻamoe antiborent o loʻo iloa ma le lalolagi tui O le tuʻusaʻo faʻaoʻo antibody antives o loʻo faʻaaogaina o le faʻasoasoaina o le fluorescent dyes e faʻailo ai ni moli ma o latou nofoaga i totonu o sela. O le Goldunococolloilol Gold Glay Tekonolosi e faigofie ona faʻagaioia, e le manaʻomia ni mea faʻapitoa Suʻega pusa poʻo le faʻavasegaina o le suʻega


Flu Fast Test KitFlu Fast Test Kit

Faapilea o le Kamupani
Tausaga a le Yonging Smoent (Kunhan) Co., Ltd. O le Asset Enterprines Corporation R & D, faʻataulaitu o masini faʻafomaʻi (ITD i faiga fomaʻi. O le kamupani o loʻo i ai i le maualuga-Tepa o Kanshan City, Jiangenu Itumalo, ufiufi se nofoaga e toetoe o 20,000 sikuea mita.
O loʻo i ai i le kamupani atinae tutoʻatasi oloa atinae, suia i vaega o oloa, ma faʻamaeʻaina oloa gaosiga o faʻaaogaina atoatoa-faʻagasologa atoatoa-faʻagasologa; E i ai le tutoʻatasi o suʻesuʻega ma atinaʻe tuufaatasi, ma ei ai lona tutoʻatasi o le microbioloty Labbioloty Laboratory ma faʻamalositino ma le vailaʻau oona; O le gaosiga o galuega e fausia ma le 5000 sikuea mita ma 100,000 tulaga o loʻo faʻaogaina i le toeitiiti atoa le 40 masini otometi.
Ua pasi le IO134885: 2016 Lelei o Fuafuaga Faʻatatau, ma o oloa ua pasia le EU C.A.
Tausaga a le Yongya o le tekonolosi o le "Tausia o le Tagata o le Soifua Maloloina" Pe o lona manatu muamua ma "faʻaleleia lelei le olaga" o lana misiona. Faʻafetaia i le vaega sili ona taua o le "tausiga mo le ola, soifua maloloina faʻale-soifua maloloina; faʻafoʻi i le sosaiete, aganuu i le tele o tagata faigaluega ma le soifua maloloina. . Yonngy System o lau paga agavaa mo le talitonuina.

Auupega Ata
Gaosiga tusipasi
Aiga> Faʻatau> Svepia Search pusa> Sulu suega pusa> Insutza vave suega suega pusa
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu