Aiga> Tala Fou> O fea ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega?
July 03, 2023

O fea ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega o le suʻega?

Tafaogalaau o Tala ma Urne Tomato o metotia masani o le iloaina i aso nei i le tele o taimi, ma e mafai ona faaaogaina i le tele o taimi, o aʻoga a le malo o loʻo faʻaaogaina e iloa ai Pe iai vailaʻau, ava malosi ma isi vailaʻau i totonu o le tino o le tagata, faʻapea foʻi ma ē e iloa ai faʻamaʻi i tagata.


drug test


E faigofie ma faigofie le faʻaaogaina o le vailaʻau suʻega ma le suʻega o vailaʻau. Naʻo le tuu o le pepa suʻega i totonu o le urine ma faʻatali mo ni nai minute e maua ai le suʻega. O lenei metotia saili e le sese, ae iai foi le saʻo maualuga, lea e mafai ona faʻamalieina le faʻateʻaina o tagata mo le soifua maloloina faaletino.

O le faʻatulagaina o le vailaʻau o loʻo surfing ma urne suega o lo latou fesoasoani i tagata e malamalama i o latou tulaga i tulaga faʻale-tino, ina ia mafai ona latou faia fesoʻotaʻiga ma togafitiga. E le gata i lea, o suʻega o fualaau faʻasamoa ma le sueina o suavai o loʻo i ai le maualuga maualuga, faʻaaogaina talafeagai, ma taugofie e pei o tagata faʻatau.

Mo pisinisi, vailaʻau suega ma uunaiga o loʻo fesoasoani ai i tagata fai pisinisi o loʻo malamalama ai i pisinisi o tagata faigaluega, sa latou mautinoa ai o le saogalemu o atinaʻe ma le soifua maloloina o tagata faigaluega. Mo aʻoga ma lala sooupu a le malo, fualaau suega ma uunaiga a le tiakono e mafai ona fesoasoani ia latou iloa ma taulimaina tamaiti aʻoga 'poʻo faʻafitauli a le malo i le taimi lata mai o le lautele o tagata.

I le puʻupuʻu, vailaʻau o loʻo faʻataʻitaʻia ma le faʻauiga o le ufaʻiga o auala o le iloa. E mafai ona latou fesoasoani i tagata ia iloa ma togafitia faʻafitauli tino i le taimi, ma mautinoa ai le soifua maloloina o tagata. Afai e te manaʻomia se suʻega tino, atonu e te manaʻo e filifili vailaʻau o suʻega ma fesoasoani o Urine, e talafeagai, vave ma saʻo metotia na puipuia.
Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu